Aktiva

Taivas
Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tavoitteena on tavoittaa sinut, alle 29- vuotias paraislainen nuori, joka tarvitset apua ja tukea elämäntilanteessasi. Työ perustuu vapaaehtoisuuteen eikä velvoita sinua mihinkään. 

Yhteistyö ohjaajan ja sinun välilläsi perustuu luottamukseen ja työskentelemme ensisijaisesti sen tiedon perusteella mitä sinä meille kerrot. Yhteistyö jatkuu niin kauan, kun siihen on tarvetta ja sinä olet motivoitunut yhteistyöhön.

Etsivä toiminta

Yhdessä sinun kanssasi suunnittelemme tulevaisuutta mikä voi pitää sisällään opiskelu- tai työmahdollisuuksia, kuntoutusta tai monenlaista muuta. Autamme sinua luomaan viranomaisverkostoja mitä tarvitset ja osallistumme myös
yhteistyöpalavereihin, jos sinä näin toivot. Monesti myös istumme vain kahvikupin äärellä ja juttelemme sinun arjestasi sekä tuemme sinua omassa tilanteessasi.

Viranomaisten lisäksi kuka tahansa, joka on huolissaan nuoresta, voi olla yhteydessä etsivään nuorisotyöhön, oletko sitten perheenjäsen, sukulainen tai kaveri. Mitään lähetettä ei tarvita, koska kyse on matalakynnyksen toiminnasta.

Jennifer Wiklén

Etsivä nuorisotyö

jennifer.wiklen@parainen.fi
040-4885657

Ota meihin yhteyttä