Aktiva

Ohjaava paja kansi
Ohjaava paja

Ohjaava paja

Ohjaava paja tarjoaa sinulle ohjausta ja tukea monissa elämäsi asioissa.  Sinä ja tarpeesi ovat lähtökohta työskentelylle. 

Toiminta on matalan kynnyksen toimintaa eli voit tulla meille ilman lähetettä, ajanvarauksella tai ilman.
Ovemme ovat auki sinulle arkipäivinä. Voit olla työtön, opiskelija tai olla muussa toiminnassa. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, viesteillä tai sähköpostitse. 

Ohjaavan pajan työmenetelmä on yksilöohjaustapaamiset. Ensimmäisissä tapaamisissa käymme läpi sinun taustaasi ja toiveitasi tuleville tapaamisille.  Tapaamisten aikana saat suunnitella tulevaisuuttasi ja autamme sinua toteuttamaan suunnitelmiasi. Tulevaisuudensuunnitelmasi voi pitää sisällään hakeutumista koulutuksiin, työkokeilupaikkoihin, tukityöllistämispaikkoihin tai töihin. 

Autamme erilaisten lomakkeiden ja hakemusten täyttämisessä, tuemme ja neuvomme ansioluettelon ja työhakemuksen kirjoittamisessa, harjoittelemme työpaikkahaastatteluita, opastamme työpaikkojen löytämisessä. 

Voimme yhdessä tehdä tutustumiskäyntejä kouluihin, yrityksiin tai tuleviin työkokeilupaikkoihin. Voimme auttaa sinua myös sellaisten palveluiden piiriin, joita tarvitset, mutta me emme pysty tarjoamaan. Kyse voi olla sosiaalityöstä, lääkärihoidosta, päihdehuollosta, vapaa-ajantoiminnasta, tukiryhmistä jne.  Teemme yhteistyötä TE-toimiston, sosiaalitoimiston, nuorisotoimen, koulujen, työnantajien ja muiden sinulle tärkeiden kontaktien kanssa.

Toimimme molemmilla kotimaisilla kielillä ja tarvittaessa myös englanniksi.

Jenni Lindroos

Toiminnanjohtaja

Henkilökohtainen ohjaaja

jenni.lindroos@parainen.fi
050-5962108

Ota meihin yhteyttä